1

Tēma: Manas kaites

Sveiciens visiem! Nāku šeit ar savām problēmām.

Jau kādu trešo nedēļu no vietas, bet kā kuru dienu sāp galva, spranda, bet ne parastā veidā. Šo visu murgu jau piedzīvoju 4 gadus atpakaļ mēnešiem ejot palika vieglāk līdz problēmas pazuda. Tajā laikā taisīja CT galvai - viss kārtībā. Tā arī ar sāpēm samierinājos. Tajā laikā arī meklējot visas interneta diagnozes.

Nu ir šis viss atgriezies. Pat brīžiem šķiet nedaudz trakāk kā iepriekš. No sāpēm nezinu kur likties, pretsāpju zāles vispār nepalīdz. Pagājušo nedēļu biju atkal izmeklēties tas pats CT - nekā, CT ar kontrastu - nekā! Paldies dieviem. Bet tas nerisina tomēr problēmu. Reāli ir sajūta, ka kaut kur ir nospiests nervs. Jo ir tirpoņa arī. Un pat tagad jau liekas, ka kamols kaklā un pat zūd apetīte dažas dienas, bet atnāk atpakaļ. Palika saprast vai tas nevarētu būt vairogdziedzeris pie vainas. Bet atkal analīzes perfektas asins TSH līmenis 1.755, tāpēc tur arī problēma nav meklējama. Asins analīzes pārejas arī kārtībā.
Teipošana nepalīdzēja.
Sajūta, ka lēnam jūku prāta, problēmas nekur nav. Toreiz tas pārgāja, bija ļoti briesmīgi, šobrīd tas pats. Brīžiem liekas, ka pēdējā stundiņa klāt. Bet šis viss reiz jau bija un pats pazuda. Kā es nezinu.

Ceru, ka Jums ir kādi ieteikumi. Esmu 22 gadus jauns.
Adatu terapiju vērts mēģināt?

2

Re: Manas kaites

Var mēģināt, citiem adatu terapija palīdz pret nesaprotamām nervu sāpēm un problēmām.
Ieteiktu arī apmeklēt psihiatru.