1 Izmainīja ieva.maalinna (2020-01-19 20:18:04)

Tēma: Lakam man ari

Sveiki! Patreiz gruti pierast pie domas ka tas tā varetu būt. Sākās viss ar strauju sirds darbību tik ātru ka liekas ka pa muti sirs izkāps,assinspiediens augšā. Melns gar axim. Protams ātrā palidziba. Bailes nomirt. Guļu un tirinos jo raustas viss gan kājas gan rokas,un ļoti ļoti auksti. Kardiologs uzlika diagnozi 1pakapes mitrālā vārstuļa prolaps. Bet citi ar tadu visu dzivi dzivojot.
Ieprieš pulss nebija atrs. Spiediens man no zemajiem. 100/70 aptuveni. Bet tas pulsssss!!!! Nozimeja Ivabradin un Noofen. Dzeru gan pa pusitei jo citadi sit tā jau zemo asinspiedienu uz leju. Kautka sadzivoju menesi,divus. Bet tagad atkal 2 lekmes ar dažām dienām strapā. Slimnica iebraucot viss drebeja. Gandriz pağibu. Asisnsspiedies 140uz kautko un pulss ap 200. Ar dizazepam sprici un manu Ivabradinu nomierinajas lenam 3 h laikā. Pëdëjā laikā pulsë kā tads asinsvada kautur vëderā un pakrūtë. Tā kā pulsë ausis.
Bet tās lëkmes. Man tā bail mirt! Liekas ka kautas nopietns un neviens nesaprot ka esmu slima!
Agrāk mocijos ar galvas sāpëm. Magnets,kompjuters. Atrada ka skriemeļi kakla daļæ kadi 3mm nobiditi..
Es nezinu ko domāt! Bail ka miršu no tæ trakæ pulsa kas izskrien,ka sirds vienkarši neiztures,apstāsies.(atvainojos par drukas kļūdām)

2

Re: Lakam man ari

Cik tev gadi?

3

Re: Lakam man ari

33 gadi

4

Re: Lakam man ari

Man 45, un jau no 16 gadiem tas viss.