1

Tēma: Hobiji

Kādi ir jūsu hobiji? smile

Varbūt kāds no šejieniešiem dejo? Ja dejojat, tad ko, kur, cik ilgi? Es, kad man parādīsies brīvāks laiks, domāju atrast kādas dejošanas nodarbības - vēl mazāk laika atliks domāt par savām kaitēm. Senāk dejoju, tad pametu un tagad tikai jāizdomā, ko vispār vēlos. big_smile Svārstos starp tautas dejām, salsu vai varbūt pat vienkārši aerobiku vai zumbu (starp citu, tikai nesen par tādu uzzināju, bet izskatās patiešām interesanti).

2

Re: Hobiji

Vispār apskaužu tos kamir kāds hobijs, jo man pa lielam tādu nav.Kādreiz bija,bet tad piedzima bērni un hobiji pamazām apsīka.Tomēr ja atrodu laiciņu vakaros,tad man patīk nodarboties ar filcēšanu. Vasarā patīk pabraukt ar riteņiem un iet pārgājienos.

3

Re: Hobiji

Ari mani arī ir tāpat. Kādreiz bija hobiji un daudz, bet tad arī bija vairāk brīvā laika. Tad arī viss ar veselību bija kārtībā. smile
Tagad pēc darba mājās atnākot vienīgais reizēm izeju kādu mierīgā pastaigā. Lai gan ziemā nevaru iedomāties īpaši ko darīt, vasarā tādu ir lietu stipri stipri vairāk!

4

Re: Hobiji

evija9162, bērni vēl mazi? smile
kilometrinj, ziemā taču ir ļoti daudz iespēju! Cita lieta, ka daudzi cilvēki, mani ieskaitot, slinko. big_smile

Vēl pie saviem hobijiem es varētu pieskaitīt grafisko dizainu un arī citas šādas tādas radošās lietas. Bet jā - es arī ar baltu skaudību skatos uz tiem, kuri tiešām atraduši savu sirdslietu un ilgi ar to nodarbojas. smile

5

Re: Hobiji

Susanna

Beerni lieli jau, skolaa iet, bet kad vinji bija mazi, man briivaa laika bija mazliet pat vairaak nekaa tagad.Tagad jaapalidz maaciities, tad uzdod visaadus rokdarbus taisiit, kur atkal jaapalidz, puiku vadaaju uz treninjiem, vinjsh man futbolists, tas aiznjem ljoti daudz laika, trenninji 4 reizes nedeljaa, plus sacensiibas. Un protams darbs. Taada nu ir taa gimenes dziive, es vienkaarshi nevaru, vai slinkums, vai nezin veel kas man traucee, pakaartot visu taa, lai man pashai buutu laicinjsh sev un tikai. Sanaak ka es ziedojos gimenei, bet sev tikai pashu mazuminju.

6

Re: Hobiji

Evija, toties tu izklausies pēc ļoti labas mātes un tas ir daudz vērtīgāk par kaut kādu hobiju. smile

7

Re: Hobiji

Es uz pilatēm jau vairākus gadus....tagad iesāku CI GUN!

8

Re: Hobiji

Susanna paldies es jau cenšos, bet gribās to laiciņu sev atrast,jā es zinu tagad vajadzētu arī ar to nodarboties,nevis sēdēt pie datora,bet man negribās neko kamēr man ir slikti. Zinu atkal nepareiza pieeja,jo jādara tas būtu tieši tagad lai nedomātu par tiem sliktumiem, bet es neesmu tik stipra.

9

Re: Hobiji

Jā, man arī kādreiz bija hobiji: basketbols, kungfu (dīvaini, bet ļoti patika, līdz pirmai lēkmei ar to nodarbojos, līdz 26 gadiem), sintezatora spēlēšana un krustvārdu mīklu gatavošana, diemžēl no tā visa vairs nav nekā, nevaru teikt, ka negribu, bet absolūti nav nekādas intereses, tik sēžu pie datora, uzkopju māju, izvedu pastaigā suni, un labākajā gadijumā ar bērnu palieku puzles, viss. Nu vienīgais ja pa hobiju var nosaukt, info meklēšana par un ap VD, pēcdzemdību depresiju, paniku, utt.

10

Re: Hobiji

O, man te domubiedri arī ir, es arī ar CiGun nodarbojos arī ar transcendentālo meditāciju, gan grafisko dizainu, fenšui, projektēšanu. Vēl skrienu, peldu, kad laiks ļauj daudz braucu ar riteni. Ļoti patīk visādi rokdarbi, bet tie tādi sezonāli vairāk. Par maz laika lai realizētu visu, ko gribētos un kas patīk.

11

Re: Hobiji

šis transcendentālais brīnums izklausaas vilinošs... Tas varbuut palīdz arī pie VD? Vai ir jūtami labaak? Morāli? Fiziski? Manī tas radija interesi smile

12

Re: Hobiji

liencha
Sāku ar to nodarboties pirms 13 gadiem, toreiz uzreiz jutu pamatīgas izmaiņas. Visā. Veselības stāvoklī, domāšanā, koncentrēšanās spējā, dzīves uztverē, attieksmē pret visiem un visu u.t.t., taču kopš piedzima bērns, nepraktizēju vairs regulāri. Taču domāju pie VD tieši meditācija un citas atslābinošas tehnikas ir labākās "zāles".

13

Re: Hobiji

To tā kā mājās dara, vai arī jāiet uz kaut kādām nodarbībām? Es nekā vēl neesmu atradis kādu foršu nodarbi, un ārā ir auksts, īpaši iet tur negribās... Un tās meditācijas man tā īpaši neiet pie sirds.

14

Re: Hobiji

kilometrinjs
To iemāca pasniedzējs, notiek iniciācija un pēc tam meditē mājās, taču sajūta kolektīvās meditācijas laikā ir neaprakstāma. Nelīdzinās meditēšanai vienatnē, jo tā enerģijas apmaiņa notiek augstā līmenī. Ja tā primitīvi varētu izteikties, tad tāds, kā morāls orgasms.....

15

Re: Hobiji

Hmmmm..... Un cik taads briinums izmaksaa? Cik biezi jaaiet lai iemaaciitos pats? smile

16

Re: Hobiji

lincha
Kā jau teicu, es iemācijos pirms 13 gadiem, tagad vairs neatceros cik maksāja un pieļauju, ka tagad arī maksā savādāk. Iniciācija un ievadlekcija aizņēma nepilnu nedēļu, man liekas ka 4 vai 5 x pa kādām 3 vai 4 stundām, tad pēc kaut kāda laika atkal jāaiziet uz checking, lai pasniedzējs var saprast - viss sanāk vai vajag kaut ko pakoriģēt. Cik zinu transcendentālo meditāciju pasniedz tikai 2 pasniedzēji, vīrs ar sievu, Latvijā viņi nav bieži, pārsvarā dzīvojās pa Indiju. Vispār viņi pilnīgi nekur nereklamējās, jo uzskata, ka tiem kuri tiešām grib - atradīs viņus paši.

17

Re: Hobiji

Jaaaaa. Tas tieshaam ir interesanti....... smile

18

Re: Hobiji

nu nopērciet guašu,bloku un otu.Kad slikti-pakrāsojiet.Izpratīsiet labāk sevi un nomierināsities.Saprotiet,cik ilgi jūs uztrauc dazādās izjūtas-tik ilgi arī automatiski šo procesu paildziniet.IR JāPĀRSLĒDZ UZMANĪBA  un LĒKME beigsies.Nu pārbaudiet,kad apnīk mocīties.

19

Re: Hobiji

ināra ideja jau laba bet ne vienmēr izpildāma.Nevaru tak darbā sākt pēkšņi zīmēt,vai uz ielas,tāpat arī naktī celties.man tās lēkmes nepiemērotās vietās nāk kur nav pie roka tās krāsas. Otrkārt tas varbūt palīdz tev bet citam neder.saprotams ka katram jāatrod sava metode kas darbojas.

20

Re: Hobiji

,ja lēkme mājās.,tad var lietot krāsas,ja man bija uz ielas,piasestāju pie kāda stūra,pieturējos un centos domās ta atslābināties,ka aktieri krītot,lai nesasistos.Kamēr uz ielas bija ciešmi slikti-centos galvā rēķināt vienkāršas darbībsas,bet tas neiedarbojās tik efektīgi ka krāsošana.Kadpekstiņi uznāca darbā kolēģe žēlojot vai nu sauca medmāsu .vai,kad pretojos-palīdzēja aiziet līdz medpunktam,kur  ka vēlšodien atceros-teicu,ka man vajaga"pospaķ /un nevis poļežaķ/Bet no pieredzes saku,ja kāds žēlo -tas tejateris ieilgst.