1

Tēma: Drausmīgs miegs

Sākšu ar ieskatu nedaudz pagātnē. Pirms 3 gadiem piedzima bērniņš, protams, kā jau visām māmiņām un tāpat tētiem mazulis neļauj čučēt naktīs, bet man mazulis , jau no pirmās dienas diennaktī gulēja labi ja 9 stundas,  un tā tas turpinājās līdz 2 gadiem un 10 mēnešiem (naktī modās ik pa 2 stundām), līdz ar to arī es visu šo laiku esmu nenormālā miega badā, plus vēl aizgāju stradāt, kad bērnam palika gads, bet nu jau kā pusgadu nestrādāju ( bija vairākas lēkmes, 2 reizes pabiju slimnīcā, apstiprinajums VD).
Tagad jau mazulis kaut cik labi guļ, piemēram, no 23.00- līdz 4.00 un tad ar otro piegājienu līdz 7-8 no rīta. Bet problēma ir tā, kad es vairāk nemāku , neprotu gulēt. Miegs gan vakaros, gan dienā nāk ļoti, bet aizmigt nevaru, it kā acis ciet, bet tai pat laikā neguļu, dzirdu visu , kas notiek mājās, un uz katru mazāko bērna pikstienu satrūkstos. Kad cenšos aizmigt , tad sākas visādi brīnumi, sirsniņa skrien, muskuļi raustas paši no sevis,bailes , kad nepamodišos, tāda dīvaina sajūta, vēl, kad prāts ''kaut kur aizpeld''pat grūti aprakstīt, un tad , kad izdodas kaut cik iemigt, tā satrūkstos, pat nezinu no kā, un viss miegs uz pāris stundām nav. Un , pa tām stundām, ko izdodas pasnaust, redzu visādus murgus, ne sapnus, bet tiešām murgus, gan mirušus paziņas, ļoti bieži murgoju pa skolas laikiem ( man virs 30 tagad), drausmīgi. Miega zāles negribas lietot, bet Korvalols man nepalīdz iemigt. Varbūt kāds var palīdzēt ar padomu, ko man darīt, kā rīkoties, lai tiktu pāri šai situācijai? Varbūt tā vairs nav VD? Paldies jau iepriekš!

2

Re: Drausmīgs miegs

Varbut padzer kadas balderjanu tejinas, vai ari Nervostrong - cik esmu palasijusies, daudzi loti iesaka...

3

Re: Drausmīgs miegs

Man ir gandriz tiesi tapat.Ari lidzko iekapu gulta ,un censos aizmigt pa brizam kaut ko noraustos yikes Miegs ari loti trausls vispar sad tad liekas kad nakti esmu kaut kada Transa murgoju ari visu laiku. Jau menesi no vietas dazbriid liekas ka jumtins aizbrauks ciet,bet nu kad izdodas aizmigt tad no rita pieceloties es kadu pus h nevaru vispar aptvert vaj esmu sapni jeb jau pamodies sad

Es domaju ka tas viss ir no VD

Mēs protam dot padomus, bet paši ar savu dzīvi nezinām, ko iesākt.

4

Re: Drausmīgs miegs

Jā, Mārci, arī tieši tāpat, kad no rīta paveru acis un domāju, vai guļu vai esmu jau pie saprāta, tad vēl pa nakti , kad pamostos ar domāju, vai esmu vispar pagulējusi vai nē, traki kaut kā.
inese: ir mēģināti balderjāņi, nervus strong tējas, nervostrong, diemžēl efekta nekāda sad

5

Re: Drausmīgs miegs

Dace man līdzīgas sajūtas un tieši aizmiegot, muskuļi raustās visās ķernmeņa vietās,tas izraisa nepatīkamas sajūtas,sajūtu ka mirsti.
Es tagad dzeru magniju un Nervostrongu. Zini laikam jau iedarbojās,jo jau vairākas naktis guļu samērā labi.Arī raudulība ( kas man bija izteikta pēdējā laikā ) ir gandrīz pazudusi.Katrā ziņā es ar šito izslavēto līdzekli esmu apmierināta.
Nu re un tagad ieraugu tavu pēdējo ierakstu ka tas tev neder. Nju pamēģini magniju padzert,tas vismaz tās raustīšanās nomierinās.

6

Re: Drausmīgs miegs

evija: tieši kādas?magne b6? vai varbūt kādas efektīvākas?

7

Re: Drausmīgs miegs

jā es dzeru magnib6 un vēl ginko bilobas vitamīnus.Labi palīdz galvai,pazūd dullums,koncentrēšanās un atmiņa uzlabojas. Varbūt vēl kāds dzer kaut ko citu,iesakiet.

8

Re: Drausmīgs miegs

Xa kāreiz šodien murgoju par skolas laikiem big_smile Pirmkārt es nevarēju saprast kurā klasē es tagad eju, tad pateicu ka 12. Tad man nez kāpēc nebija zeķubikses kājās, bet ārā tak ziema, un beigās vēl sporta tērpu biju aizmirsusi.Nu murgs big_smile
Kā reiz atcerējos par tevi Dacīt, ka rakstīji, ka murgo par skolas laiku, man arī bieži ir šāda veida sapņi.

9

Re: Drausmīgs miegs

es sodien,sovakar vispar normali neguleju ik pa paris stundam uzmodods ar satraukumu vairs vins nau dienas bet tad kad gulu?:S

10

Re: Drausmīgs miegs

Jā, man jau ar sāk likties, ka diennakts satraukums man ir.
evija; telepātija big_smile es šonakt sapņos biju aizmirsusi slēpes paņemt līdz, un skolotājs man lika skriet vairākus km ar zeķēm, par to ,ka nav slēpju, ārprāts, ko tas varētu nozīmēt?Par skolas laiku sapņiem, tad man dominē, kaut kas saistīts ar matemātiku un anatomiju, nu nav jau brīnums, ka distonikim un anatomija sad
reizēm lai būtu laimiga kaut vienu dienu, gribas vienkārši izgulēties, bet nu nekādi. Esmu pat mēģinājusi visu dienu sevi nodarbināt, ta garas pastaigas vairakas reizes dienā, treniņi ar suni, ar bērnu, tā lai vakarā iekristu gultā, sanāk iekrist gultā, bet no laba miega ne miņas , baigi nogurdina tas viss.

11

Re: Drausmīgs miegs

Jums ari nau dzils miegs?

12

Re: Drausmīgs miegs

Galīgi nav, bet sapņoju kaut būtu sad

13

Re: Drausmīgs miegs

es ari vakar nebija dzils miegs modos vairak kart nez kas pie vainas ,tgt tads uz panikas lekmes sezu visu laiku

14

Re: Drausmīgs miegs

Dacīt nu jautri ne pat sapņi vienādi big_smile
Nu es jau kādu cetutro nakti guļu samērā normāli, ir reizes kaut kas tā kā patraucē, bet es cenšos nepievērst tam uzmanību, tad tiešām pāriet ātri un guļu tālāk.
Man tagad parādījies kaut kāds jauns gļuks, kad iemiegu paliek tā kā slikti ap dūšu, bet ne gluži kā vēmiens nāktu, bet sēž kaut kur krūtīs un ārā nenāk. Bet tas uzrodas vienu reizi, vai divas un pāriet. Nez kādam ar ir sliktā dūša?

15

Re: Drausmīgs miegs

man ir,bet tas no kunga

16

Re: Drausmīgs miegs

Nu man it kā kuņģis nestreiko ar to viss kārtībā

17

Re: Drausmīgs miegs

Kas tik neatklājas big_smile ?!
Man vakaraos mutē parādās mazliet tāda, kā rūgta garša, domāju, ka no zobu pastas, esmu nomainījusi vismaz 3 jau, bet vienalga, kuņis ar ''kobru'' pārbaudits 08/2012 viss ok, tik gastrīts mazliet, bet nedomāju, ka no tā rūgta garša. Slikta dūša man nav bijusi, bet ja evita tev ir tad no domām man ar tagad būs big_smile

18

Re: Drausmīgs miegs

es par to rūgto garšu lasīju, tas arī pie VD piederās.

19

Re: Drausmīgs miegs

man ir bijusi ļoti metāliska garša, tā ka mutē dzelzs gabals būtu iebāzts big_smile

20

Re: Drausmīgs miegs

Tieši tā, kilometrinj, a ko tev arsti par to teice vai neesi prasījis? no kā tas? no nerviem?