1

Tēma: Dziednieks Peipiņš par VD

http://veselam.la.lv/2017/06/02/dziedni … encialu/6/

Ļoti pareizs viena cilvēka komentārs rakstā par to, ka jāturas pa gabalu no cilvēkiem, kuri noniecina, apvaino vai vēl kā citādi negatīvi liek justies - tā vietā pašam turēt sevi grožos ar pozitīvu attieksmi un domām.

Lai Jums, mani dārgie distoniķi, dzīve iet uz augšu!

P.S. Šis raksts nav reklāma. Ievietoju šeit, jo daudz kas šķiet noderīgs!

2

Re: Dziednieks Peipiņš par VD

Tas ir riktìgs dirsējs. Biju uz viņa lekciju. Izlikās par baigi gudro. Salasījies internetā visādus rakstus, pina iekšā savā runā un uzdeva auditorijai jautājumus, domādams, ka stāsta brīnumus un atklājumus, un ka neviens nezinās atbildes. Es viņam par nožēlu arī šo to biju lasījusi un zināju atbildes uz viņa uzdotajiem jautājumiem. Ha-ha-ha! Par VD arī to pašu stāstīja, kas tajā rakstā. Un vēl lielījās, ka māk ārstēt no attāluma. Pilnīgs fufels.

3

Re: Dziednieks Peipiņš par VD

Satikās lekcijā divi, kuri salasījušies netā.. ar ko domā, ka esi pārāka? Un diez vai viņš Tevi par dirsēju sauktu. Esmu bijis pie viņa uz seansu. Ir cilvēki, kuri tam tic un ir tādi, kuri nē. Neteikšu, ka biju super starā, bet cilvēks darbojās savā jomā un ir cilvēki, kuriem ir okey pēc viņa seansiem. Vai placebo efekts, ta nezinu, bet arī to ir jāmāk panākt. VD domāju Tevi kādu laiku paskolos, jo agrāk arī skarbi izteicos par cilvēkiem, tagad esmu nolikts pie vietas. smile

4

Re: Dziednieks Peipiņš par VD

Izlasīju rakstu - uzskatu, ka nekas nepareizs tur nav pateikts par pašu VD. Ja, varbūt apzīmējumi nav man piemeroti, jo neticu enerģijām un čakrām, bet būtība ir pareizā. Šo saka daudzi psihologi un ārsti.

5

Re: Dziednieks Peipiņš par VD

Lai atbrīvotos no VD, pirmkārt, ir jātic sev, otrkārt, jābūt smadzenēm galvā. Un ticēt viņam var tikai tumsoņas, kam nav medicīniskās izglītības.

6

Re: Dziednieks Peipiņš par VD

Ielikšu sev parakstā šeit, ka esmu tumsoņa tādā gadījumā. Ja es nebūtu aizgājis mācīties to jomu, kuru mācos pašlaik - ietu uz medicīnu, viennozīmīgi. Bet kur nu vairs.. neesmu vēl eksperts pat vienā jomā un dzīve jau lauž manas lāpstiņas.. kur nu vēl 10 gadus vergot medicīnas bībeles.. tas lai tiek kādam citam. Tiekos ar cilvēkiem, kuri ir sasnieguši to, ko es būtu vēlējies.. vismaz vājš mierinājums, lai alkohols nebūtu jālieto.

7

Re: Dziednieks Peipiņš par VD

Būs labi! Turies! Un ja ir jautājumi medicīnas jomā, tad vienmēr laipni, jo tās bībeles esmu izstudējusi.