1

Tēma: Simptomi ar ko netieku galā

Man ir problēma uzradusies - īsi izstāstīšu. Pirms diviem mēnešiem bija savilkta mugura un sāku apmeklēt masieri. Kādā otrajā reizē man sākās pastiprināties siekalu izdalīsanās. Pēcāk dabūju gripu ar temperatūru, sāpošu kaklu utt. Bet siekalošanās palika un ir joprojām. Esmu bijusi pie Abu Meri - saka varbūt no atviļņa, izrakstīja zāles, bet labāk nepaliek. Atviļņa gan īsti nav, kaklu nededzina, kamola kaklā nav, barība nesprūst. Biju pie LOR x 3 reizes - neko neredz. Biju pie psihoterapeita, jo man ir psihosomātiska saslimšana, trauksme, saspringums. Izrakstīja zāles - nekas nemainās.

Vēl parādijās sajūtas mutē - tad liekas, ka mēles gals deg, tad tirpst zem mēles, tad liekas, ka mēle piepampusi guļas uz zobiem. Proti elle un indija.

Zāles ko izraksīja psihoterapeits - noofen, serotanīns, carbalex uz nakti. Gastroenterologs - Nolpaza.

USG iekšējiem prgāniem un vairogdziedzerim taisīju novembrī - viss normas robežās. PIlna asinsaina+ ķīmija+vairogdziedzera analīzes - viss ok.

Varbūt kāds var ko ieteikt? Nokomentēt? Pieredze? Varbūt masāžas laikā ir kāds punkts piespiests, kas to muti un siekalas ir satracinājis?

HELP, dzīves kvalitāte drausmīga.

2

Re: Simptomi ar ko netieku galā

Noofen ir trauksmes mazinaashanai..tas ir vieniigais ko saprotu.

3

Re: Simptomi ar ko netieku galā

Viss ir galvā. Tiec ar sevi galā un simptomi pāries.

4

Re: Simptomi ar ko netieku galā

kaa  var tikt galaa pamaci...

5

Re: Simptomi ar ko netieku galā

Man ir līdzīgi, tikai tāda sajūta, ka mēle vienā pusē sapampusi, sausa un skrāpējas kaut kur...drausmīgi pretīga sajūta, cik pie ārstiem būts, neko nevar palīdzēt sad Ar to problēmu jau vairāk kā divus gadus dzīvoju, brīžiem pat uz vairākiem mēnešiem ir normālu un tad atkal sākas...+ protams panikas lēkmes un bailes.
Nu katrā ziņā vēlu veiksmi! Ja uzzini, ko ar kaut ko tādu var darīt raksti smile

6

Re: Simptomi ar ko netieku galā

Ja kaut kas ar meeli,tad tas no zaaleem!

7

Re: Simptomi ar ko netieku galā

Sveiki! Varu ieteikt, kas palīdzēs. Ja vēlies izveseļoties, raksti man uz epastu fanta100@inbox.lv
Mēģināts nav zaudēts!